FOTO Twitter testează o nouă interfață grafică

FOTO Twitter testează o nouă interfață grafică
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 ian 2019

Twitter a început să testeze o nouă interfață grafică pentru versiunea de desktop a site-ului său.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

După un focus prelungit pe aplicația de smartphone, care a suferit numeroase modificări în ultimii doi ani, Twitter a început să-și îndrepte atenția către versiunea de browser a serviciului.

Noua interfață este opțională pentru un număr restrâns de utilizatori. Cei aleși de Twitter să o poată folosi vor descoperi în coloana laterală un buton care le permite să o activeze.

Aceasta mută coloana laterală din partea stângă în partea dreaptă și concentrează aici cele mai importante opțiuni pentru descoperirea conținutului și a unor noi persoane care să fie urmărite.

Comisia Europeană lansează astăzi o vânătoare de bug-uri cu premii de până la 25.000 euro CITEȘTE ȘI Comisia Europeană lansează astăzi o vânătoare de bug-uri cu premii de până la 25.000 euro

Fereastra de compunere a mesajelor are un buton dedicat emoji-urilor, iar sistemul combinațiilor de taste pentru apelarea rapidă a funcțiilor a fost consolidat. Utilizatorul poate descoperi lista completă a combinațiilor disponibile apăsând simultan tastele Shift și ?.

Cu aceeași ocazie, a fost îmbunătățită funcție de căutare avansată, același lucru fiind valabil și pentru lista de trenduri care sunt afișate fie pe criteriu geografic, fie în funcție de interesele și persoanele urmărite de utilizator.

Site-ului pentru desktop primește și un așa-numit mod întunecat, cu text alb pe fundal de culoare închisă. Asta după ce anul trecut acest mod a fost lansat și pentru aplicația de smartphone.

FOTO Twitter testează o nouă interfață grafică

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
design