Furnizorul de servicii IT ddroidd, cu patru români printre fondatori, se extinde în Australia

Furnizorul de servicii IT ddroidd, cu patru români printre fondatori, se extinde în Australia

Catalin Stancel, CEO ddroidd

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 22 mar 2023

Furnizorul de servicii IT ddroidd, cu patru români printre fondatori și birouri în România și Marea Britanie, își extinde operațiunile în Australia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Compania este noul partner tehnic al Dynamic Software Solutions (DSS), cu sediul în Australia, specializată în furnizarea de soluții de gestionare și recuperare a costurilor.

În cadrul parteneriatului, ddroidd va acționa ca o extensie a echipei de dezvoltare a DSS, oferind expertiză și consiliere pentru proiectele companiei australiene.

Microsoft a extins accesul la chatbot-ul Bing CITEȘTE ȘI Microsoft a extins accesul la chatbot-ul Bing

Înființată în 2020, ddroidd are birouri la Cluj-Napoca, Iași și Leeds, în Marea Britanie și peste 150 de angajați.

Compania a fost fondată de Cătălin Stăncel, acționar principal și directorul general al companiei, împreună cu Nicu Bordea, Oana Bufnea, Traian Rus și Melissa Hendry, fost director de operațiuni la agenția digitală britanică Delete Agency.

ddroidd a raportat venituri de 8,3 milioane de lire sterline în 2022, mai mult decât duble comparativ cu venituri de 3,2 milioane de lire obținute în primul an de activitate.

Compania furnizează servicii de strategie tehnică, inginerie software, dezvoltare de aplicații și servicii de sprijin pentru gestionarea aplicațiilor la nivel global.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ddroidd
catalin stancel
ddroidd australia