GALERIE FOTO Asus lansează cel mai puternic smartphone de gaming

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 iul 2019

Asus ROG Phone II este primul smartphone care folosește recent anunțatul chipset Snapdragon 855 Plus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Producătorul taiwanez Asus a prezentat al doilea model din seria sa de smartphone-uri pentru gaming, ROG Phone II, un dispozitiv care își susține eticheta de marketing cu multe facilități prin care se încearcă îmbunătățirea experienței de gaming.

În primul rând, pentru că un dispozitiv de gaming trebuie să ofere cât mai multă putere, ROG Phone II folosește chipset-ul Snapdragon 855 Plus, un chipset prezentat de Qualcomm în urmă cu mai puțin de o săptămână.

Procesorul este secondat de placa video Adreno 640 GPU, care rulează la o frecvență forțată la 675MHz.

Berza, Fashion Days: Estimăm că vom ajunge pe profit anul viitor. Segmentul de online fashion înregistrează cea mai mare creștere de pe piață. În online, cam 10% dintre comenzi sunt „uitate” de clienți CITEȘTE ȘI Berza, Fashion Days: Estimăm că vom ajunge pe profit anul viitor. Segmentul de online fashion înregistrează cea mai mare creștere de pe piață. În online, cam 10% dintre comenzi sunt „uitate” de clienți

O altă caracteristică ce vizează jocurile este ecranul AMOLED de 6,59 inch cu 1.080 x 2.340 pixeli rezoluție. Acesta ajunge la o frecvență de împrospătare de 120 Hz și are o latență de doar 1 ms. Nu lipsește nici suportul pentru HDR 10.

De asemenea, producătorul susține că ecranul dispozitivului are un senzor touch mai rapid decât cel de pe iPhone (care în mod tradițional este mai rapid decât senzorii folosiți de telefoanele cu Android), cu o rată de sampling de 240 Hz.

ROG Phone II are două difuzoare stereo frontale cu suport DTS:X Ultra și ieșire audio de 3,5 mm.

Oferta pe care producătorul o face gamerilor merge mai departe de dispozitivul propriu-zis și include o serie de accesorii care-l apropie de consolele portabile de jocuri.

Microsoft a atins un nou record pe bursă. Gigantul își consolidează statutul de cea mai valoroasă companie CITEȘTE ȘI Microsoft a atins un nou record pe bursă. Gigantul își consolidează statutul de cea mai valoroasă companie

Un astfel de accesoriu se numește ROG Kunai Gamepad. Acesta constă în două module care pot fi atașate pe marginile telefonului asemenea consolei Nintendo Switch. Aceleași module pot fi unite pentru a fi folosite ca un controller extern.

TwinView Dock II este un alt accesoriu pentru ROG Phone II. Acesta îi conferă telefonului un al doilea ecran împreună cu un ventilator pentru răcire și o baterie externă de 5.000 mAh.

Pe fiecare parte, telefonul are câte un motor de vibrații care oferă feedback haptic direcțional. Spre exemplu, acest feedback poate simula schimbarea de direcție în jocurile cu mașini.

ROG Phone II are o cameră foto de 48 MP cu f1/8, secondată de un senzor ultrawide de 13 MP cu o distanță focală de 11 mm.

Bateria din dotare are 6.000 mAh și poate fi alimentată rapid că 30 W.

Producătorul taiwanez nu a anunțat prețul cu care Asus ROG Phone II va intra pe piață, însă se așteaptă ca acesta să coste în jurul a 900 de euro, ca primul model din serie.

GALERIE FOTO Asus lansează cel mai puternic smartphone de gaming

viewscnt
Afla mai multe despre
asus
rog
smartphone
andorid
gaming