GALERIE FOTO Lenovo lansează Legion Phone Duel 2, un smartphone cu două baterii care se încarcă simultan

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 apr 2021

Cel mai nou smartphone de gaming Lenovo, Legion Phone Duel 2, are două baterii, două porturi USB-C pentru alimentare și două ventilatoare pentru răcire.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În spatele unui ecran OLED de 6,92 inch (2.460 x 1.080 pixeli rezoluție și 144Hz rată de refresh), care topește diferența de dimensiune dintre telefoane și tablete, Legion Phone Duel 2 ascunde un chipset Snapdragon 888, până la 18GB RAM și până la 512GB spațiu de stocare.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Camera foto frontală de 44MP, produsă de Samsung, care se ascunde în spatele unui sistem pop-up, folosește un suport software ce permite eliminarea și înlocuirea fundalului pentru apelurile video.

Sistemul foto de pe spate este compus dintr-o cameră de 64MP cu f2.0 apertură și una ultrawide de 16MP, cu un câmp vizual de 123 de grade. Acesta poate face capturi video 8K, dar doar la 24 de cadre pe secundă.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

Duel 2 dispune de două baterii, de 2.750 mAh fiecare, ce pot fi alimentate în paralel, grație celor două porturi USB-C ale telefonului. Cu un încărcător de 90W (vândut separat), cele două baterii se încarcă complet în 30 de minute, iar o alimentare completă ajunge pentru 8 ore de “joc intermitent” promite producătorul.

Imagini pot fi văzute mai jos și în GALERIA FOTO

Conectivitatea 5G suportă cele două spectre rapide, sub-6GHz și mmWave.

Pentru a se apropia de experiența oferită de controllerele consolelor, Lenovo a pus patru butoane cu feedback haptic și senzori ultrasonici pe laturile telefonului, unde pot fi ușor accesate cu degetele.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

Legion Phone Duel 2 va ajunge în Europa cândva în luna mai, unde va fi disponibil în două culori (alb și negru) și două versiuni. Varianta cu 12GB RAM și 256GB spațiu de stocare va costa 799 de euro, iar pentru 999 de euro va putea fi achiziționată o versiune cu 16GB RAM și 512GB stocare, care va fi acompaniată de un doc de încărcare.

GALERIE FOTO Lenovo lansează Legion Phone Duel 2, un smartphone cu două baterii care se încarcă simultan

viewscnt
Afla mai multe despre
lenovo
legion
phone duel 2
smartphone