Google a livrat un update de Android 12 după ce a anunțat actualizarea la Android 13

Google a livrat un update de Android 12 după ce a anunțat actualizarea la Android 13
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 aug 2022

În ziua în care a început livrarea celei mai noi versiuni de Android, unii dintre utilizatori au primi un update pentru vechea versiune, în locul update-ului așteptat la Android 13.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

După ce a anunțat că începe să livreze Android 13 pentru smartphone-urile Pixel, Google le-a trimis unora dintre utilizatori un update de Android 12. Și nu unul minor, ci unul ce are peste 2GB.

Pe forumurile și rețele sociale au început să apară numeroase mesaje de nemulțumire și, în același timp, ironice la adresa gigantului american, recunoscut pentru numeroasele bug-uri de Android pe care nu le descoperă la timp.

Smartphone-urile Pixel sunt actualizate la Android 13 CITEȘTE ȘI Smartphone-urile Pixel sunt actualizate la Android 13

Unii dintre utilizatori au instalat update-ul cu speranța că este doar o greșeală de redactare și că, în fapt, vor instala Android 13. Nu a fost cazul, update-ul fiind unul pentru Android 12.

Se pare, însă, că nu a fost o greșeală. Google a ieșit rapid cu o comunicare în care spune că, într-adevăr, a livrat un update de Android 12 anumitor dispozitive, însă, nu spune și de ce a fost nevoie de acest update surprinzător.

Oricum, este foarte neobișnuit ca o companie să anunțe lansarea efectivă OTA (over-the-air) a unui update și, în fapt, să livreze un update mai vechi. Google avea aici două opțiuni pentru a evita această situație - fie lansa mai devreme update-ul de Android 12, fie întârzia câteva săptămâni livrarea Android 13.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
update
android