Google a prezentat Nest Audio, un difuzor inteligent care promite multe în ceea ce privește calitatea sunetului

Google a prezentat Nest Audio, un difuzor inteligent care promite multe în ceea ce privește calitatea sunetului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 oct 2020

Alături de două smartphone-uri și un nou Chromecast, Google a prezentat la cel mai recent eveniment hardware al companiei și un nou difuzor inteligent, care va concura pe o piață în care principalul rival este Amazon.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acoperit cu țesătură, Nest Audio promite, prin vocea oamenilor de vânzări de la Google, un sunet mai clar și mai natural.

Aceeași reprezentanți ai gigantului american vorbesc despre un bass cu 50% mai puternic decât versiunea anterioară și volum mai mare cu 75%. Responsabile de aceste progrese ar fi un tweeter de 19 milimetri și un mid-woofer de 75 mm.

Google prelungește cu 6 luni accesul la apeluri nelimitate pentru conturile gratuite de Meet CITEȘTE ȘI Google prelungește cu 6 luni accesul la apeluri nelimitate pentru conturile gratuite de Meet

Sunetul nu este stereo, însă poate deveni dacă clientul este dispus să plătească dublu și să cumpere două difuzoare, care pot fi sincronizate pentru a reda aceeași sursă audio.

Difuzorul, construit în proporție de 70% din plastic reciclabil, are un procesor A53 quad-core cu o frecvență de 1.8 GHz, care beneficiază de un cip performant pentru învățarea mecanică.

Nest Audio are un și un egalizator, care funcționează automat și se ajustează singur. Și volumul va fi reglat automat în funcție de zgomotul ambiental. În funcție de cât de bine sau de prost vor funcționa aceste facilități, ar putea reprezenta un mare atu sau un important motiv de frustrare pentru utilizatori.

Google a prezentat Nest Audio, un difuzor inteligent care promite multe în ceea ce privește calitatea sunetului

Pentru cei preocupați de intimitate, care vor să se asigure că Google nu înregistrează tot ce se întâmplă în casă, exista un buton prin care poate fi oprit manual microfonul.

Nest Audio va costa 100 de dolari și va fi disponibil din 15 octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
nest audio
difuzor inteligent