Google Fit ajunge pe iOS

Google Fit ajunge pe iOS
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 apr 2019

Aplicația de fitness dezvoltată de Google primește o versiune pentru dispozitivele mobile Apple, unde va putea fi folosită pentru măsurarea mai multor tipuri de activități sportive.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fit ajunge pe platforma Apple cu aceeași interfață și facilități pe care le oferă deja din 2014 pe Android, Google având nevoie de nu mai puțin de 5 ani pentru a dezvolta și o versiune de iOS pentru aceasta.

La baza aplicației stau recomandările sportive stabilite de Organizația Mondială a Sănătății, precum 150 de minute de activitate moderată și 75 de minute de activitate intensă pe săptămână.

Amenințările informatice sunt în creștere. Peste 10 miliarde de atacuri înregistrate CITEȘTE ȘI Amenințările informatice sunt în creștere. Peste 10 miliarde de atacuri înregistrate

Grafic, aceste obiective se regăsesc în aplicație sub forma unor cercuri care-și schimbă culoarea pe parcursul activităților pentru a indica în ce procent a fost îndeplinit obiectivul și cât mai rămâne de făcut până la atingerea acestuia.

Aplicația folosește doi indicatori, numiți Move Minutes și Heart Points pentru a indica timpul efectiv de mișcare și intensitatea activităților.

Fit integrează serviciul Apple Health, prin intermediul căruia datele vor fi sincronizate cu alte aplicații de sport. Spre exemplu, alergarea monitorizată cu o aplicație terță suportată de Apple Health va apărea și în Fit.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
fit
fitness
sport
ios