Google închide serviciul Duplex pentru web

Google închide serviciul Duplex pentru web
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 dec 2022

Versiunea web a serviciului Duplex, lansată în urmă cu doar trei ani, va îngroșa lunga listă de servicii Google trecute pe linia moartă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Serviciul Duplex pentru web va înceta să funcționeze la finalul acestui an, conform informațiilor actualizate de Google în paginile suport ale acestuia.

Duplex este un serviciu care folosește inteligența artificială pentru a face automat rezervări telefonice. Versiunea inițială se concentra pe cumpărarea în acest fel a biletelor la cinematograf.

Duolingo a avut un an 2022 foarte bun CITEȘTE ȘI Duolingo a avut un an 2022 foarte bun

Lansat în 2019, Duplex pentru web permitea asistentului virtual dezvoltat de Google să navigheze singur site-uri web cu același scop - al realizării rezervărilor.

Ulterior, acesta a dobândit și alte abilități, precum realizarea checkin-ului pentru zboruri și descoperirea reducerilor de preț.

Google nu oferă un motiv pentru renunțarea la Duplex pentru web, însă, se pare că decizia are în vedere reducerea cheltuielilor necesare antrenării AI-ului care putea naviga singur site-urile web.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
duplex