Huawei speră să vândă 20 milioane de modele din seria Mate 30

Huawei speră să vândă 20 milioane de modele din seria Mate 30
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 sep 2019

Producătorul chinez este convins că, în ciuda limitărilor impuse de Statele Unite, noul său flagship se va vinde bine.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Lansat în urmă cu doar câteva zile, noul vârf de gamă al celor de la Huawei, Mate 30, este și primul care nu are acces la aplicațiile și serviciile Google, ca urmare în interdicției la tehnologii americane impuse de administrația Trump.

În mod normal, având în vedere popularitatea aplicațiilor Google și importanța accesului la Play Store, utilizatorii ar trebui să fie reticenți cu privire la noile telefoane Huawei, ceea ce ar trebui să atragă după sine o scădere a vânzărilor.

Cei de la Huawei se așteaptă, într-adevăr, ca vânzările să fie afectate la nivel global, însă cred că acestea vor merge foarte bine în China, acolo unde oricum utilizatorii nu au acces la Play Store.

Huawei și China Mobile ar putea intra în competiția pentru preluarea operatorului de telecomunicații brazilian Oi CITEȘTE ȘI Huawei și China Mobile ar putea intra în competiția pentru preluarea operatorului de telecomunicații brazilian Oi

Huawei a crescut constant în ultimii ani în China, unde a ajuns să dețină 38% din piață.

Luând toate acestea în considerare, CEO companiei, Richard Yu, crede că Huawei va reuși să livreze peste 20 milioane de modele Mate 30.

Cei de la Huawei mai spun că, în momentul în care embargoul va fi ridicat, va activa remote serviciile și aplicațiile Google pe Mate 30.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
mate 30
smartphone
google