ICEEfest: 7 argumente. Elita globală a Internetului vine la București, în doar 2 săptămâni

ICEEfest: 7 argumente. Elita globală a Internetului vine la București, în doar 2 săptămâni
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 mai 2016

Capitala României este din nou locul în care companiile globale din domeniul digital, începând cu Google și Facebook, vor veni să prezinte ultimele noutăți în domeniu pentru toate piețele din regiune.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dragoș Stanca, fondatorul festivalului care anul acesta împlinește 5 ani, ne-a transmis care sunt, în opinia sa, principalele argumente pentru care crede că participarea la Interactive Central and Eastern Europe Festival  - ICEEfest merită luată serios în considerare.

ICEEfest: 7 argumente. Elita globală a Internetului vine la București, în doar 2 săptămâni

1. Se întâmplă la Bucuresti

ICEEfest este cel mai amplu și divers festival dedicat Internetului din Europa Centrală și de Est: economisești sume importante pe care, altfel, le-ai cheltui pe avioane și cazări în Paris, Lisabona sau Dublin, unde se întâmplă, de obicei, festivaluri de o asemenea amploare.

2. Investești în viitorul tău, eficient

Tehnologia schimbă tot și performanța în job e influențată direct de înțelegerea principalelor trenduri din timp. Vedem industrii întregi care se schimbă radical, de la an la an. Informația corectă, obținută la timp, poate face diferența dintre a avea sau nu un job mâine, ca individ, sau de a fi sau nu relevant, ca si model de business, ca și companie. Tot mâine.

La festival poți să vezi, în doar două zile (9 și 10 iunie) de training intensiv, peste 100 de speakeri și traineri internaționali de la cele mai mari companii globale. Dar nu numai, ci și de la playeri importanți în regiune.

Festivalul este deschis de discursul Netflix, prima prezentare de acest fel din Europa de Est. E o declarație de “status” pe care am obținut-o cu mult efort.

În agenda veți găsi, de altfel, o listă importantă de companii și produse despre care puteți afla informații nefiltrate: Google, Facebook, Waze, Instagram, LinkedIn, Yahoo, Tumblr, TripAdvisor, Shazam, CNN, BBC, Vice, Euronews, Eurosport, Discovery și multi, multi alții.

3. Ai de unde alege, indiferent de subiectele care te interesează

De la creativitate până la conținut, de la tehnici avansate de monetizare a traficului online până la tehnologii de advertising care să te ajute să performezi mai bine sau să generezi vânzări, continuând cu tehnici de viralizare, realitate virtuală și nu numai.

Aici este Agenda actualizată pentru fiecare dintre scenele festivalului: INNOVATION 1 / INNOVATION 2 / FOCUS / ICEEhealth.

4. Nu e doar despre Internet

Asa cum chiar Internetul în sine nu e doar despre Internet, anul acesta, ICEEfest s-a extins și spre domenii de o importanță majoră, influențate de digital. ICEEhealth caută alternative ce pot să relanseze sistemul medical traditional, cu ajutorul tehnologiei.

5. Te poate ajuta să găsești energie, inspirație sau chiar bani pentru ideea ta de business

Anul acesta ICEE Startups are o zonă dedicată și un bilet separat, cu doar 30 de euro.

6. Nu te plictisești deloc

Toată experiența de învățare și networking de la ICEEfest e facilitată de umor, muzică și distracție: expoziția de gadgeturi, show-urile de stand-up comedy, concertele live, scurtmetrajele, ICEEfest Summer Playground… toate evenimentele din FUN Area vin să întregească experiența festivalului.

7. Poți să îți ajuți compania, dacă îți convingi colegii c-ar fi bine să vină

ICEEfest a lansat, în premieră, un pachet deschis companiilor care investesc în oamenii lor.

ICEEfest Partner Company înseamnă oportunitatea de a beneficia de un discount aplicat la un pachet de minim 15 bilete achiziționate pentru angajații sau partenerii tăi (detalii despre oferta specială ICEEfestcare se poate vizualiza aici

În concluzie, ICEEfest - Interactive Central and Eastern Europe Festival – nu e doar un festival cu multe evenimente interesante, ci și o platformă dinamică de networking și know-how.

Biletele se vor scumpi, începând de luni, 30 mai. Oferta actuală este publicată aici. Detalii și oferte speciale se pot obține și direct prin mai tickets@iceefest.com
ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat în parteneriat cu  Orange, cu sprijinul Volkswagen, XAXIS, BCR, Jacobs și Prometheus.

viewscnt
Afla mai multe despre
iceefest
google
facebook
waze
linkedin
yahoo
george stanca