Instagram își lansează noile actualizări textuale în Europa

Instagram își lansează noile actualizări textuale în Europa
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 ian 2023

Funcția Notes, lansată inițial la finele anului trecut, este acum disponibilă și în Europa, unde utilizatorii pot crea postări care conțin doar text și emoji-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Șeful Instagram, Adam Mosseri, anunță extinderea disponibilității funcției Notes, care poate fi acum folosită în Europa și Japonia, două dintre puținele regiuni în care aceasta nu putea fi folosită până acum.

Mosseri a explicat faptul că întârzierea cu care Notes a fost lansată în Europa și Japonia vine din verificările necesare pentru asigurarea respectării legislației specifice celor două regiuni.

Siri va ajuta la dezvoltarea aplicațiilor de realitate augmentată pentru căștile Apple CITEȘTE ȘI Siri va ajuta la dezvoltarea aplicațiilor de realitate augmentată pentru căștile Apple

Notes permite crearea unei postări de maxim 60 de caractere, compusă exclusiv din text și emoji-uri. Aceste postări pot fi create din secțiunea de comunicare a platformei sociale.

Tot în Inbox pot fi văzute postările textuale ale prietenilor apropiați și ale celor cu care există o relație reciprocă de urmărire. Acestea sunt vizibile numai 24 de ore și acceptă răspunsuri tot textuale de la cei care le pot vedea.

Instagram a lansat Notes în luna decembrie ca o modalitate prin care pot fi inițiate scurte discuții între utilizatori.

Compania evaluează în prezent lansarea Notes ca o aplicație separată și îmbogățirea funcționalității acesteia, care ar putea deveni un competitor pentru Twitter.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
notes
europa