Instagram lansează Live Rooms și mărește numărul persoanelor care pot participa la stream-urile live

Instagram lansează Live Rooms și mărește numărul persoanelor care pot participa la stream-urile live
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 mar 2021

La stream-urile live realizate cu Instagram vor putea participa pe viitor patru persoane, în loc de două cât era limita până acum.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Instagram anunță o nouă facilitate, numită Live Rooms, care nu este altceva decât o modalitate de a face loc pentru patru utilizatori, care să participe la aceeași transmisiune video directă, în loc de doi, ca până acum.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Aceasta va putea fi accesată din cadrul camerei foto, care în Instagram poate fi deschisă printr-un swipe de la dreapta la stânga. Stream-ul va fi configurat după ce sunt selectați și ceilalți participanți.

Participanții vor putea să gestioneze comentariile chiar în timpul stream-urilor. Aceștia vor putea bloca comentariile deplasate și utilizatorii care încurajează la ură ori abuzează verbal protagoniștii sau pe ceilalți utilizatori.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Instagram spune că noile Live Rooms pot fi folosite de creatorii de conținut pentru a-și crește numărul de urmăritori și pentru a câștiga bani, prin vânzarea așa-numitelor ecusoane, pe care urmăritorii le pot cumpăra pentru a ieși în evidență.

VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

Live Rooms va fi disponibil tuturor utilizatorilor Instagram, atât pe Android, cât și pe iOS, în cel mult o săptămână.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
live
video
stream