Instagram va avea, din nou, un feed cronologic

Instagram va avea, din nou, un feed cronologic
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 dec 2021

Pentru că se întețesc criticile la adresa modului în care funcționează algoritmul de rankare a posturilor, Instagram va oferi, ca alternativă, un feed în care acestea sunt ordonate invers cronologic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șeful Instagram, Adam Mosseri, a anunțat că inginerii firmei lucrează deja de mai multe luni la un newsfeed cronologic, care urmează să fie lansat cândva în primul trimestru al anului viitor.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

Declarația a fost făcută în cadrul unei mărturii susținute de Mosseri în fața unei comisii senatoriale, pe tema pericolelor la care sunt expuși cei mici în cadrul platformei sociale deținute de Meta.

Sunt cinci ani de când Instagram a renunțat la feed-ul cronologic, vreme în care și-a apărat algoritmul de toate acuzele care i-au fost aduse.

Iulius Mall, parte a ansamblului urbanistic mixed-use Iulius Town, certificat LEED® Gold pentru sustenabilitatea clădirii CITEȘTE ȘI Iulius Mall, parte a ansamblului urbanistic mixed-use Iulius Town, certificat LEED® Gold pentru sustenabilitatea clădirii

Ordinea cronologică nu este singura noutate la care Instagram lucrează. Tot Mosseri spune Instagram va avea și un feed special, cu postările favoriților, unde acestea vor fi separate de cele ale celorlalte persoanelor urmărite.

Ambele feed-uri, atât cel cronologic, cât și cel pentru favoriți, vor fi opționale.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
posturi
algoritm