iOS 16 ar putea aduce schimbări de interfață

iOS 16 ar putea aduce schimbări de interfață
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 mai 2022

Următoarea versiunea majoră a sistemului de operare pentru iPhone ar putea veni cu o serie de schimbări notabile la nivelul interfeței grafice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Sursele Bloomberg spun că vor exista schimbări grafice majore în iOS 16, chiar dacă nu întreaga interfață va fi schimbată.

Fără să existe deocamdată informații concrete, se așteaptă ca schimbările aduse să fie suficient de importante, încât să aducă noi modalități în care utilizatorul să interacționeze cu telefonul.

Apple testează dispozitive pliabile cu E Ink CITEȘTE ȘI Apple testează dispozitive pliabile cu E Ink

Totodată, unele dintre aplicațiile Apple vor beneficie de îmbuntățiri grafice și de funcționalitate, ceea ce nu ar fi neapărat o surpriză, acest lucru întâmplându-se aproape an de an.

Dincolo de iOS, schimbări importante sunt așteptate să aducă și watchOS 9, noua versiune a sistemului de operare folosit de Apple Watch. La fel ca în cazul iOS, deocamdată nu se știe în ce vor consta acestea.

Apple este așteptată să prezinte primele informații despre iOS 16 și alte sisteme de operare sau aplicații luna viitoare, la WWDC, conferință care anul acesta va avea loc în perioada 6-10 iunie.

viewscnt
Afla mai multe despre
ios 16
iphone
apple