IT Genetics are un nou CEO

IT Genetics are un nou CEO
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 nov 2020

Compania românească IT Genetics, furnizor de soluții hardware și software pe piața DC/POS (colectare de date și puncte de vânzare), a numit-o în funcția de Chief Executive Officer pe Adriana Arhire.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Adriana Arhire are o experiență de 20 ani în industria IT. În ultimii 9 ani a făcut parte din echipa Smart ID Dynamics, în calitate de Director de Vânzări, iar în ultimii 3 ani, în calitate de Deputy General Manager. 

Vodafone România - amendat cu 4.000 euro pentru GDPR CITEȘTE ȘI Vodafone România - amendat cu 4.000 euro pentru GDPR

Principalele obiective ale Adrianei Arhire, din poziția de Chief Executive Officer (CEO) al IT Genetics, vor fi să consolideze poziția și să dezvolte portofoliul de clienți de pe piața din România și să continue dezvoltarea pe piața din Ungaria și Bulgaria în care compania este prezentă de trei ani.

Compania este activă în România din 2007 și are prezență prin filiale locale în Bulgaria și Ungaria din 2018, totalizând o cifră de afaceri de 7 milioane de euro și 60 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
it genetics
adriana arhire