Lansarea noului iPhone de buget nu va întârzia din cauza coronavirusului

Lansarea noului iPhone de buget nu va întârzia din cauza coronavirusului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 feb 2020

Lansările de produse Apple din prima parte a acestui an nu vor fi afectate de coronavirus, deși semnele de întrebare privind stocurile acestora rămân.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Când Apple a anunțat la începutul săptămânii că veniturile din primul trimestru vor avea de suferit de pe urma coronavirusului, din cauza căruia magazinele și stocurile companiei au fost afectate, întrebarea firească a fost ce se întâmplă cu produsele pe care Apple vroia să le lanseze în primele luni ale acestui an.

Conform unor surse interne, citate de Bloomberg, lansarea noului iPhone de buget, care era programată pentru luna martie, rămâne neafectată și va decurge conform planului.

Coronavirusul va afecta veniturile Apple CITEȘTE ȘI Coronavirusul va afecta veniturile Apple

iPhone SE 2 va fi urmașul smartphone-ului cu ecran de 4,7 inch lansat de Apple în 2016, iPhone SE, în sensul că va constitui o opțiune mai ieftină decât orice alt model de iPhone, dar și cu un ecran mai mic decât celelalte versiuni.

Acesta va avea la bază același chipset ca iPhone 11, A13, 3GB memorie RAM și 64/128GB spațiu de stocare. Din punctul de vedere al construcției, acest model va prelua designul lui iPhone 8.

Anliștii estimează că acest model va costa începând de la 400 de dolari.

Undeva în prima parte a acestui an Apple va lansa și o nouă versiune de iPad, însă aici nu este încă foarte clar cum va fi influențată lansarea de coronavirus, iar planurile Apple oricum nu au încă o dată fixată.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone