Licenseware finalizează o nouă rundă de investiții, în valoare de un milion de euro

Licenseware finalizează o nouă rundă de investiții, în valoare de un milion de euro

Alex Cojocaru, Co-Fondator și CEO al Licenseware

Profit.ro
Profit.ro
scris 29 nov 2022

Licenseware, startup bucureștean pentru gestionarea costurilor asociate utilizarii de aplicații software și riscurile licențierii, a finalizat o nouă rundă de investiții, în valoare de peste 1 milion de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Early Game Ventures a condus runda la care au participat Fortech Investments, Acequia Capital, Hellen’s Rock. Pe lângă investitorii principalii, Roca X, Growceanu, Transylvania Angels Network și Startup Wise Guys și-au arătat apetitul de a se alătura rundei. 

Irlanda amendează Facebook cu 265 de milioane de euro CITEȘTE ȘI Irlanda amendează Facebook cu 265 de milioane de euro

"Licențierea și cheltuielile asociate utilizării de software reprezintă un factor major de cost pentru orice companie. Oportunitatea de piață este uriașă iar pașii pe care i-am parcurs până acum s-au concentrat pe construirea unui produs competitiv", spune Alex Cojocaru, Co-Fondator și CEO al Licenseware. "Cu această nouă infuzie de capital suntem pregătiți să accelerăm intrarea și expansiunea pe piața globală, menținând în același timp viteza de dezvoltare la nivel de produs."

“Cu această nouă investiție ne vom concentra o cantitate semnificativă de resurse pe extinderea Licenseware pe piețe strategice, într-un ritm agresiv, pe care nu l-am putut realiza până acum. Este inutil să spun cât sunt de încântat”, a adăugat Chris Allen.spune Chris Allen, CSO și Co-Fondator al Licenseware.

De la incheierea investiției anterioare de 0,5 milioane euro, în decembrie 2021, Licenseware a dezvoltat și livrat încă 10 aplicații precum și un kit public de dezvoltare software (SDK) care permite terților să construiască și să monetizeze aplicații pe platforma Licenseware.

Dacă ințial era construită în jurul software-ului Oracle, acum Licenseware furnizează soluții și pentru gestionarea de licențe Microsoft și a început să își extindă acoperirea către spațiul fintech și către alți vendori.

viewscnt
Afla mai multe despre
licenseware
software