LinkedIn își va lăsa angajații să lucreze de acasă

LinkedIn își va lăsa angajații să lucreze de acasă
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 aug 2021

Angajații LinkedIn vor avea libertatea de a alege să lucreze remote sau de la birou, anunță platforma profesională deținută de Microsoft.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

LinkedIn a anunțat că angajații săi nu vor fi obligați să revină la birou, ci vor putea alege singuri între a lucra din birourile puse la dispoziție de companie sau a lucra numai de acasă.

Noua decizie reprezintă o schimbare de atitudine din partea companiei americane, care, în octombrie anul trecut, spunea că are pretenția ca angajații săi să lucreze de la birou măcar în jumătate din timpul de lucru.

Microsoft lansează prima versiune beta de Windows 11 CITEȘTE ȘI Microsoft lansează prima versiune beta de Windows 11

Decizia se va aplica tuturor celor peste 16.000 de angajați pe care LinkedIn îi are la nivel global, nu doar în Statele Unite.

Oficialii companiei spun că pandemia a schimbat viziunea asupra modului de lucru al angajaților și că această viziune depășește perioada pandemică, urmând să fie de actualitate și viitor.

Vor exista, bineînțeles, excepții pentru anumiți angajați ale căror roluri nu pot fi îndeplinite de la distanță și care vor fi nevoiți, în continuare, să lucreze exclusiv de la birou.

Situația angajaților marilor companii de tehnologie s-a schimbat în cursul acestei săptămâni, când, atât Google, cât și Facebook au anunțat că vaccinarea anti COVID-19 va fi obligatorie pentru aceștia.

Este așteptat ca direcția trasată de cei doi giganți să fie urmată și de alte companii, inclusiv de LinkedIn.

viewscnt
Afla mai multe despre
linkedin
angajati
munca