Logiscool România extinde sistemul de franciză și vizează deschiderea a încă 20 de școli

Logiscool România extinde sistemul de franciză și vizează deschiderea a încă 20 de școli
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mai 2021

Logiscool România, școala de programare pentru copii cu vârste între 7 și 17 ani, extinde sistemul de franciză în România și urmărește să își dezvolte rețeaua cu 20 de noi școli până la finalul anului 2021, dintre care 12 sunt deja în curs de deschidere. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În 2017, Profit.ro a anunțat în premieră că firma ungurească Logiscool, care a lansat pe piață, în 2014, patforma interactivă de învățare Scoolcode, prin care copiii și adolescenții sunt instruiți în programare pe computer, vrea să intre în România, căutând parteneri în franciză.

La nibel global, Logiscool are acum circa 110 locații în 19 țări din Europa, Asia și America.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

În România, Logiscool a deschis 40 de centre educaționale în sistem de franciză.

Acum, Logiscool România urmărește deschiderea a încă 20 școli până la finalul lui 2021 pentru a-și consolida acoperirea la nivel național. Teritoriile încă neacoperite unde școala caută parteneri în sistem de franciză sunt orașele Adjud, Alexandria, Bârlad, Bistrița, Botoșani, București, Caransebeș, Curtea de Argeș, Făgăraș, Focșani, Giurgiu, Mangalia, Medgidia, Mediaș, Miercurea Ciuc, Onești, Otopeni, Pașcani, Piatra Neamț, Reghin, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sighișoara, Sighetu Marmației, Slobozia, Târgoviște, Tecuci, Târgu Secuiesc, Vaslui, Vatra Dornei și Zalău.

viewscnt
Afla mai multe despre
logiscool
programare
franciza