Magazinul Google Play va avea o secțiune dedicată ofertelor

Magazinul Google Play va avea o secțiune dedicată ofertelor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 ian 2022

Într-o nouă secțiune a propriului magazin de conținut pentru Android, Google va promova produse aflate la reducere, inclusiv jocuri și cărți electronice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Google a anunțat că va inaugura în curând o nouă secțiune în cadrul magazinului Google Play, dedicată special ofertelor promoționale.

Aici vor putea fi descoperite o gamă largă de produse și servicii digitale promovate de către dezvoltatori. Alături de jocuri și aplicații, aici vor apărea microtranzacții, cărți, filme, livrări de mâncare și chiar curse de ride-hailing cu prețuri promoționale.

Criptarea end-to-end este disponibilă pentru toți utilizatorii Messenger CITEȘTE ȘI Criptarea end-to-end este disponibilă pentru toți utilizatorii Messenger

În ceea ce privește aplicațiile, pentru început vor fi vizibile doar produse din categoriile travel, shopping, media, fitness și entertainment.

Noua secțiune va putea fi accesată prin intermediul unui nou buton, plasat, vizibil, pe bara de navigare din partea de jos a ecranului.

Deocamată, secțiunea de promoții este vizibilă doar în Statele Unite, însă, Google promite că face eforturi să o lanseze cât mai rapid și în alte țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
google play
android
oferte