Microsoft a anunțat data de lansare a suitei Office 2021

Microsoft a anunțat data de lansare a suitei Office 2021
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 sep 2021

Office 2021, un update ce pare sărac în noutăți, va fi disponibil oficial în aceeași zi în care va fi lansat și Windows 11.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Microsoft a lansat ieri Office LTSC (Long Term Servicing Channel), versiunea suitei Office pentru companiile ce au nevoie de o suită stabilă, care să nu se schimbe lunar și pentru care nu trebuie plătit un abonament lunar, ci doar un preț de achiziție.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

Cu această ocazie, compania americană a anunțat că va lansa Office 2021, versiunea generală a suitei sale de birou, pe 5 octombrie. Este aceeași dată la care va fi lansat și Windows 11.

Office 2021 este suita clasică de birou dezvoltată de Microsoft, care este vândută pe baza unui preț unic de achiziție, spre deosebire de versiunea online a acesteia, Office 365, pentru care trebuie plătit un abonament lunar.

Informațiile despre Office 2021 sunt extrem de puține în acest moment, Microsoft evitând sau, poate, neavând ce să spună despre noua versiune. Se știe că vor exista câteva îmbunătățiri pe partea de accesibilitate și un dark mode.

Se mai cunoaște, de asemenea, că va exista un singur kit de instalare, ce va putea fi folosit atât pe sistemele pe 32 de biți, cât și pe cele pe 64 de biți și că Microsoft intenționează să ofere 5 ani de suport tehnic.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
office 2021