Microsoft a lansat patch-uri pentru peste 100 de găuri de securitate

Microsoft a lansat patch-uri pentru peste 100 de găuri de securitate
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 apr 2021

Inginerii care se ocupă cu repararea problemelor de securitate la Microsoft au avut o perioadă extrem de aglomerată, având de rezolvat, într-o lună, mai bine de 100 de vulnerabilități, multe dintre acestea foarte grave.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft a lansat pachetul de securitate pentru luna aprilie, un pachet care se evidențiază față de orice altul prin numărul și severitatea problemelor cărora li se adresează.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

108 găuri de securitate sunt vizate de pachetul de patch-uri al lunii aprilie. Dintre acestea, 5 sunt de tip 0-day (despre care se știe că sunt exploatate de hackeri), 19 sunt critice, iar 89 sunt considerate importante.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Acestora li se adaugă alte 4 găuri de securitate ale serverelor de exchange, despre care Microsoft a aflat de la NSA. Toate cele 4 permiteau hackerilor să execute cod de la distanță.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Printre produsele peticite se număr aplicații din suita Microsoft Office, soluțiile cloud Azure, browser-ul Edge, sistemul de fișiere NTFS, Windows Media Player, kernel-ul și diverse alte componente ale sistemului de operare Windows 10.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

Toate update-urile vor fi livrate, inclusiv prin sistemul de actualizare automată din Windows 10, începând de miercuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
patch
securitate
exchange
windows 10