Microsoft anunță îmbunătățirea sistemului de update-uri pentru Windows 10

Microsoft anunță îmbunătățirea sistemului de update-uri pentru Windows 10
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 nov 2016

Microsoft va optimiza modul în care sunt livrate actualizările pentru Windows 10, reducând dimensiunea update-urilor și timpul necesar instalării acestora.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru un sistem de operare care reprezintă o schimbare radicală de strategie și care este esențial pentru viitorul Microsoft, Windows 10 suferă de mult prea multe probleme, chiar și acum, la mai bine de un an de când a fost lansat oficial.

Una din problemele de care se plâng mulți utilizatori este cea a update-urilor. Acestea durează foarte mult, din cauza dimensiunii mari, și se fac în mod frecvent. Din fericire, Microsoft lucrează la îmbunătățirea tehnologiei responsabile de actualizarea sistemului său de operare, Unified Update Platform.

Zuckerberg și alți nouă membri ai conducerii Facebook, anchetați în Germania CITEȘTE ȘI Zuckerberg și alți nouă membri ai conducerii Facebook, anchetați în Germania

Aparent, actualizările pentru Windows 10 de până acum erau descărcate complet, inclusiv cu modificările vechi, deja aplicate. De aici și dimensiunea mare a update-urilor. Cei de la Microsoft au realizat, într-un final, că nu aceasta este abordarea corectă și, pe viitor, vor livra update-uri doar cu modificările noi.

Drept urmare, conform Microsoft, update-urile de Windows 10 vor fi mai mici cu aproximativ 35%. Primii care vor beneficia de această îmbunătățire vor fi cei care fac parte din programul de testare Insider, iar restul lumii va putea constata beneficiile noii abordări când va fi lansat update-ul Windows 10 Creators.

Aceste modificări de fond vor duce la instalarea mai rapidă a update-urilor pentru Windows 10. Procesul de actualizare în sine va arăta la fel ca și până acum, utilizatorul nefiind pus în față unor schimbări grafice vizibile.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 10