Microsoft continuă cârpirea lentă și pe bucăți a propriului sistemului de operare

Microsoft continuă cârpirea lentă și pe bucăți a propriului sistemului de operare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 ian 2022

Microsoft continuă cârpirea lentă și pe bucăți a propriului sistemului de operare, următorul pe listă fiind managerul de sarcini al celei mai noi versiuni de Windows.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Deși a fost lansată la mai bine de 6 ani distanță de Windows 10, cea mai nouă versiune de Windows a ajuns la utilizatori nefinalizată - o mulțime de componente se află încă în lucru și nu merg sau nu arată cum ar trebui.

Printre acestea este și vechiul Task Manager - componenta care le permite utilizatorilor să gestioneze aplicațiile și procesele acestora sau să vadă care este starea consumului de resurse și energie.

Meta, compania mamă a Facebook, a construit cel mai rapid supercomputer cu inteligență artificială din lume CITEȘTE ȘI Meta, compania mamă a Facebook, a construit cel mai rapid supercomputer cu inteligență artificială din lume

Acesta va beneficia de un nou design, în linie cu tema pe care Microsoft o numește Fluent Design. Vechile tab-uri au fost transformate în secțiuni ce pot fi accesate dintr-un meniu lateral și există inclusiv un Dark Mode, care poate fi folosit sincronizat cu setările generale ale sistemului de operare.

Noul Task Manager poate fi folosit în versiunea de test a lui Windows 11, însă, în stadiul actual, multe elemente ale acestuia nu sunt funcționale.

Nu se știe, deocamdată, când noul Task Manager va fi inclus în versiunea stabilă. Cert este că Microsoft, pe lângă acesta, mai lucrează în paralel la un nou Notepad și un nou Media Player, care ar fi fost normal să fie gata când a fost lansat Windows 11.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 11
task manager