Microsoft mărește prețurile produselor și serviciilor destinate companiilor britanice, din cauza Brexit

Microsoft mărește prețurile produselor și serviciilor destinate companiilor britanice, din cauza Brexit
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 oct 2016

Microsoft va mări prețurile produselor și serviciilor destinate companiilor din Marea Britanie cu până la 22%, pentru a le ajusta la deprecierea lirei sterline, în urma votului de la referendumul din iunie pentru ieșirea din Uniunea Europeană, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De la 1 ianuarie, prețurile softurilor pentru companii vor fi majorate cu 13%, iar cele ale serviciilor cloud cu 22%, pentru a fi realiniate cu cele din contractele din zona euro, a anunțat compania.

Prețurile softurilor și serviciilor cloud destinate persoanelor fizice nu vor fi afectate, scrie News.ro.

Deprecierea lirei după votul pro-Brexit a dus la o serie de creșteri ale prețurilor pentru consumatori.

Nintendo a prezentat consola Nintendo Switch, care va fi lansată pe piață în martie CITEȘTE ȘI Nintendo a prezentat consola Nintendo Switch, care va fi lansată pe piață în martie

Britanicii au constatat în septembrie că trebuie să plătească cu până la 16% mai mult pentru cele mai recente modele iPhone, comparativ cu versiunile anterioare, diferența fiind mai mare comparativ cu cea suportată de cumpărătorii din Statele Unite sau Germania.

Lira sterlină s-a depreciat cu peste 16% față de dolar după referendumul britanic din 23 iunie și a avut din nou probleme în această lună, în contextul discuților referitoare la accesul Marii Britanii pe piața unică europeană.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsof
brexit