Microsoft renunță la versiunea de iPhone a aplicației SwiftKey

Microsoft renunță la versiunea de iPhone a aplicației SwiftKey
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 oct 2022

Aplicația SwiftKey va dispărea foarte curând din App Store, după ce Microsoft a decis să mai dezvolte doar versiunea pentru Android.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

SwiftKey este una dintre primele și cele mai bune tastaturi virtuale pentru smartphone-uri, care învață și face sugestii personalizate, ajutând utilizatorii să scrie corect cu ajutorul modificărilor automate.

Cumpărată de Microsoft cu peste 250 de milioane de dolari în februarie 2016, SwiftKey va mai exista doar pe telefoanele cu Android pentru că Microsoft nu mai este dispusă să investească resurse în varianta pentru iPhone.

VIDEO YouTube vrea bani pentru vizionarea în format 4K CITEȘTE ȘI VIDEO YouTube vrea bani pentru vizionarea în format 4K

Astfel, gigantul american va scoate din App Store aplicația SwiftKey pe 5 octombrie. Cei care au deja aplicația instalată o vor putea folosi în continuare, însă, aceasta nu va mai fi disponibilă pentru download utilizatorilor noi.

Lipsa de interes din partea Microsoft pentru SwiftKey de iPhone era evidentă deja de multe luni, timp în care utilizatorii se plângeau de probleme și bug-uri pe care compania nu a binevoit să le rezolve.

Microsoft nu oferă un motiv pentru decizia luată, însă, este posibil ca acesta să țină de numărul mic de utilizatori și de faptul că accesul la datele acestora nu mai este la fel de facil pe iPhone precum este pe Android.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
iphone
aplicație
tastatură
swiftkey