Motorola promite reduceri la smartphone-uri de până la 31% de Black Friday

Motorola promite reduceri la smartphone-uri de până la 31% de Black Friday
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 nov 2018

Motorola anunță reduceri semnificative de prețuri la propriile smartphone-uri, printre care modelul One care va costa 897 de lei.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Nu mai puțin de patru modele Motorola vor beneficia de prețuri reduse cu ocazia Black Friday. Promoțiile vor începe pe 16 noiembrie și se vor termina pe 5 decembrie, după cum urmează:

  • motorola one : 897 lei în perioada 16 noiembrie – 05 decembrie;
  • moto g6: 799 lei în perioada 16 noiembrie – 05 decembrie;
  • moto g6 play: 699 lei în perioada 16 noiembrie – 05 decembrie;
  • moto e5 plus: 679 lei în perioada 22 noiembrie – 05 decembrie.

Toate modelele Motorola aflate la reducere vor fi disponibile exclusiv în magazinele Altex și Media Galaxy.

eMag dezvăluie produse din oferta de Black Friday: Samsung Galaxy S8 la 1.500 de lei CITEȘTE ȘI eMag dezvăluie produse din oferta de Black Friday: Samsung Galaxy S8 la 1.500 de lei

Motorola one are o carcasă curbată din sticlă și un ecran de 5.9” Max Vision HD+. Camera foto principală măsoară 13 MP și poate filma în format 4K, iar selfie-urile sunt realizate cu ajutorul unei camere frontale de 8 MP.

Cu un ecran full HD de 5,7 inch, moto g6 dispune de o baterie de 3.000 mAh și un încărcător de 15W care promite o încărcare foarte rapidă. Acest model folosește un cuplu de camere de 5 MP și 12 MP.

Moto g6 play are în spatele ecranului HD de 5,7 inch un procesor tactat la o frecvență de 1,5 GHz. Bateria de 4.000 mAh promite o autonomie de până la 36 de ore pentru o singură încărcare.

Cea mai mare baterie, dintre cele patru modele aflate la reducere, o are moto e5 plus: 5.000 mAh. Conform producătorului, autonomia acestui model va depăși o zi și jumătate.

viewscnt
Afla mai multe despre
motorola
smartphone
reduceri
black friday