Netflix testează abonamente pe termen lung, cu reduceri de până la 50%

Netflix testează abonamente pe termen lung, cu reduceri de până la 50%
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 dec 2019

Abonamentele pe perioade lungi, de până la un 1 an, care să aducă utilizatorului o reducere substanțială, ar putea reprezenta o bună măsură defensive pentru Netflix, în fața concurenței din ce în ce mai acerbe.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Netflix a început să testeze în India un nou tip de abonament, care presupune plata anticipată pe o perioadă mai mare. Un astfel de abonament aduce clienților reduceri mri față de abonamentul plătit lună de lună.

Abonamentele testate sunt pe 3 luni, 6 luni și pe 12 luni. În funcție de durata pe care aleg să plătească, utilizatorii obțin o reducere cuprinsă între 20% și 50% față de prețul plătit lună de lună pentru perioada respectivă.

Mii de reclame politice au dispărut din arhiva publică a Facebook, cu puțin înainte de alegerile generale din Marea Britanie CITEȘTE ȘI Mii de reclame politice au dispărut din arhiva publică a Facebook, cu puțin înainte de alegerile generale din Marea Britanie

Datorită condițiilor locale - o piață foarte mare cu foarte mulți jucători - India este o regiune propice pentru testele Netflix. Compania americană va putea trage o concluzie relevantă la finalul testului, legată de folosirea sau nu și în alte piețe a acestor abonamente.

Piața din India este așteptată să ajungă la aproximativ 50 milioane de utilizatori până în 2023. Tot până atunci, valoarea acesteia ar urma să ajungă la 5 miliarde de dolari, de la 500.000 cât reprezintă în prezent.

Tot în India, Netflix testează un abonament exclusiv pentru dispozitivele mobile, care costă mai puțin decât un abonament standard, cu acces de pe mai multe tipuri de device-uri.

De anul acesta, Netflix are un nou concurent important, în Disney+, serviciu care performează până acum mult peste așteptările celor de la Disney și care este așteptat să-și extindă rapid disponibilitatea.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
india
disney