Noile căști wireless Galaxy Buds 2 Pro promit sunet Hi-Fi

Noile căști wireless Galaxy Buds 2 Pro promit sunet Hi-Fi
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 aug 2022

Alături de smartphone-uri și smartwatch-uri, Samsung a profitat de evenimentul Unpacked pentru a prezenta și căștile wireless Galaxy Buds 2 Pro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Samsung spune că noile sale căști sunt mai mici și mai confortabile. Acestea suportă și sunet 24 bit prin Bluetooth, însă, acesta va fi disponibil doar pentru unele din telefoanele companiei.

Cu ajutorul codec-ului proprietar SSC HiFi, Samsung oferă sunet High Fidelity pe conexiunile wireless ale noilor sale căști, luând-o din acest punct de vedere în fața Apple.

VIDEO&FOTO Samsung a prezentat smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold 4 CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Samsung a prezentat smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold 4

Galaxy Buds 2 Pro pot schimba automat conexiunea de la un dispozitiv înregistrat la altul, însă, nu sunt capabile să se și conecteze simulat la mai multe dispozitive, precum căștile Pixel Buds Pro.

Conform producătorului, autonomia va fi de până la 5 ore (cu Active Noise Cancellation activat). Cu ajutorul carcasei, autonomia ar trebui să se apropie de 20 de ore.

Galaxy Buds 2 Pro vor costa 230 de dolari și vor fi disponibile din 26 august.

viewscnt
Afla mai multe despre
căști
wireless
galaxy buds 2 pro
samsung