Nou jucător: Olandezii de la Cybersprint intră în România

Nou jucător: Olandezii de la Cybersprint intră în România
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 10 oct 2019

Compania olandeză de securitate cibernetică Cybersprint intră în România printr-un parteneriat cu distribuitorul de soft Romsym Data.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Cybersprint este dezvoltatorul unei platforme software as a service (Saas) de protecție împotriva riscurilor digitale bazată pe Inteligența Artificială (AI) care monitorizează și gestionează riscurile online ale organizațiilor pe diferite canale ca web, aplicații mobile, social media, IoT, netblocks, deep & dark web.

Facebook a acceptat să plătească 40 de milioane de dolari în urma acuzațiilor că a \ CITEȘTE ȘI Facebook a acceptat să plătească 40 de milioane de dolari în urma acuzațiilor că a "umflat" un indicator legat de impactul reclamelor

Veniturile anuale ale Cybersprint se ridică la circa 4 milioane de dolari, potrivit Crunchbase. Compania este unul dintre liderii pieței de Digital Risk Protection în Europa.

Cu sediul central în București, Romsym Data este unul dintre cei mai importanți distribuitori de software din Romania. Din 1992 până în prezent, Romsym Data a dezvoltat un portofoliu de circa 150 de soluții și 200 de parteneri, distribuite în România și în alte state din Uniunea Europeană.

Anul trecut, Romsym Data a avut afaceri de 29 milioane de lei (față de 26,4 milioane lei în 2017) și un profit net de aproape 658.000 lei, în creștere de la circa 240.000 lei în anul precedent.

viewscnt
Afla mai multe despre
romsym
cybersprint
securitate cibernetica
protectie digitala
securitate online