Nou jucător: SupportNinja vine în România

Nou jucător: SupportNinja vine în România

Foto: SupportNinja via Twitter

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 30 sep 2022

Furnizorul american de outsourcing pentru companii SupportNinja, cu birouri în SUA, Filipine și Irlanda, se extinde în România și angajează, relevă date analizate de Profit.ro.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Lawrence Summers, fost secretar al Trezoreriei SUA, președinte al Universității Harvard și economist șef al Băncii Mondiale, cel care a anticipat actuala criză inflaționistă, deschide Gala Profit.ro. Premii speciale, într-un an special

Lansarea operațiunilor în România vine la câteva luni după ce SupportNinja a intrat, indirect, pe piața europeană de servicii outsourcing de la distanță, în urma achiziției companiei Bolton Remote, specializată în soluții de suport tehnic și operațiuni produs.

“Stabilirea unei prezențe puternice în România este următorul pas natural, având în vedere fondul de talente divers și bine educat, combinat cu un climat economic foarte favorabil pentru companii. România servește ca o platformă pentru extinderea suplimentară în Europa, astfel încât să putem fi mai aproape de clienții europeni în ceea ce privește proximitatea operațională, ofertele de fus orar și capacitățile lingvistice", spune directorul general al companiei, Connor Tomkies.

Netflix își construiește propriul studio de jocuri CITEȘTE ȘI Netflix își construiește propriul studio de jocuri

SupportNinja recrutează în prezent experți calificați pentru asistență clienți din România, în principal pentru lucrul de acasă.

Fondată în 2015 de Cody McClain, Connor Tomkies și Craig Crisler, SupportNinja este controlată, din aprilie anul trecut, de fondul american de private equity BV Investment Partners.

Compania are sediul în Dallas, Texas și birouri în SUA, Filipine și Irlanda, cu peste 1.000 de angajați.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
supportninja romania
outsourcing
supportninja angajari
lansare operatiuni supportninja