Noul iPhone de dimensiuni mici se va numi iPhone SE

Noul iPhone de dimensiuni mici se va numi iPhone SE
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 apr 2020

Apple va avea în curând un nou iPhone “ieftin” și cu ecran mai mic decât se poartă în prezent, însă acesta se va numi la fel ca modelul pe care-l înlocuiește.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Mai multe surse, inclusiv o greșeală a producătorului american, care a publicat pentru puțină vreme în magazinul său online o folie de protecție pentru viitorul său iPhone, arată că acesta se va numi iPhone SE.

Este oarecum surprinzător dar nu nemaiîntâlnit ca Apple să folosească același nume de marketing pentru mai multe generații ale produselor sale. iPhone SE s-a numit și modelul cu ecran de 4 inch, pe care noul iPhone SE vine să-l înlocuiască.

Apple scutește unele servicii de streaming de taxa de 30% din venituri CITEȘTE ȘI Apple scutește unele servicii de streaming de taxa de 30% din venituri

Până acum se vehiculau iPhone 9 și iPhone SE, ca posibile nume pentru noul smartphone Apple. Este posibil ca Apple să adauge, totuși, pentru diferențiere, sintagma “2020 Edition” la noul model.

Noul iPhone SE, care va avea 4,7 inch respectiv 5,5 inch, se pare că va folosi același design ca iPhone 8, însă va dispune de componente mai noi, precum chipset-ul A13 Bionic, și facilități precum plățile electronice realizate prin NFC.

Vor exista, se pare, trei variante coloristice, alb, negru și roșu. Tot trei variante sunt vehiculate și în ceea ce privește stocarea: 64GB, 128GB și 256GB.

Dacă informațiile actuale se vor confirma pe 15 aprilie, când ar trebui să fie lansat oficial, noul iPhone SE ar urma să coste de la 399 dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone