OpenAI lansează ChatGPT Plus pentru 20 de dolari pe lună

OpenAI lansează ChatGPT Plus pentru 20 de dolari pe lună
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 feb 2023

ChatGPT are acum o versiune Premium, care promite o serie de avantaje în plus față de versiunea de bază, dar care va fi disponibilă pe baza unui abonament lunar destul de scump.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Grăbită să monetizeze succesul surprinzător al chatbot-ului lansat racent, OpenAI anunță ChatGPT Plus, o versiune Premium a ChatGPT, care va costa 20 de dolari pe lună.

Disponibilă pentru început doar în Statele Unite, versiunea Plus va oferi o serie de facilități suplimentare, printre care se numără acces inclusiv în momentele în care serverele sunt foarte aglomerate, răspunsuri mai rapide și acces prioritar la funcționalitățile experimentale.

GALERIE FOTO Samsung a prezentat seria de smartphone-uri Galaxy S23. Cât vor costa CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Samsung a prezentat seria de smartphone-uri Galaxy S23. Cât vor costa

Versiunea de bază a chatbot-ului va rămâne în continuare disponibilă și, între timp, compania analizează oportunitatea lansarea altor abonamente, unele pentru firme, altele mai ieftine.

Totodată, OpenAI lucrează la un set de API-uri și la o aplicație pentru ChatGPT, care să simplifice folosirea acestuia.

Compania, care îi are printre investitori pe Elon Musk și Microsoft, spune că trebuie să pună în funcțiune planuri de monetizare ale produsului, deoarece fiecare discuție cu ChatGPT o costă câțiva cenți.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatgpt
chatbot
ai