Oppo numește un National Sales Director în România

Oppo numește un National Sales Director în România

Cosmin Moldovan

Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2021

Green Leaves Technical, Distribuitor Unic Autorizat al producătorului chinez Oppo în România, anunță numirea lui Cosmin Moldovan în funcția de National Sales Director Oppo.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Unul dintre cele mai importante obiective de anul acesta pentru noul Sales Director Oppo în România va fi creșterea cotei de piață a Oppo la nivel local și a prezenței brandului în punctele de vânzare din România. 

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Cosmin Moldovan și-a început cariera în industria IT&C în urmă cu 15 ani, fiind implicat în cele mai importante lansări de produse la nivel local. 

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Oppo este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 5 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra.

Oppo a intrat în România în iunie 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
green leaves technical
oppo
cosmin moldovan