Orange extinde acoperirea 4G și pe rutele care leagă Bucureștiul de Constanța și de Brașov

Orange extinde acoperirea 4G și pe rutele care leagă Bucureștiul de Constanța și de Brașov
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iun 2016

 Orange extinde acoperirea 4G și pe rutele care leagă Bucureștiul de Constanța și de Brașov, potrivit unui comunicat al companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Clienții Orange beneficiază de internet la viteze 4G pe autostrăzile A1 (București-Pitești), A2 (București-Constanța) și A3 (București-Ploiești), pe DN1 (București-Brașov) și DN39 (Constanța-Vama Veche).

Proiectul Orange de a dezvolta o rețea performantă 4G pe acest segment vine în contextul creșterii semnificative a consumului de internet mobil. Utilizatorii pot trimite și primi fotografii, muzică, e-mailuri și se pot juca online, totul la viteze superioare de download și de upload, pentru conexiuni neîntrerupte.

Rețeaua 4G Orange este disponibilă pentru 72% din populația totală a țării și 96% din populația urbană, în peste 4.800 de localități, oferind acoperire 4G în toate stațiile de metrou.

Compania Orange avea 10,009 milioane de clienți la 31 martie 2016. Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicații din lume, cu peste 252 milioane de clienți pe cinci continente. 

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
orange
4g