Primele produse de realitate augmentată ale Apple ar putea fi lansate peste 3-4 ani

Primele produse de realitate augmentată ale Apple ar putea fi lansate peste 3-4 ani
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 nov 2019

2022 și 2023 sunt anii în care Apple ar putea începe să atace piața care speră să-i aducă creșterea pe care iPhone nu i-o mai poate oferi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Conform unor surse din cadrul companiei citate de The Information, Apple își va lansa primul produs de realitate augmentată în 2022. Este vorba de o cască de realitate augmentată.

Aceasta va fi urmată, conform acelorași surse, de un al doilea produs, la un an distanță. Al doilea produs va fi o pereche de ochelari de realitate augmentată.

Casca ce poartă intern codul N301 ar arăta ca o versiune mai subțirea de Oculus Quest și ar avea funcții nu doar realitate augmentată, ci și de realitate virtuală.

Apple Arcade ajunge la 100 de jocuri CITEȘTE ȘI Apple Arcade ajunge la 100 de jocuri

Aceasta ar folosi camere externe pentru a crea o imagine a mediului înconjurător și ar putea recunoaște și izola obiectele din jur. Combinația dintre mediul real și obiectele virtuale va fi afișată pe un ecran cu rezoluție mare.

Din 2021, Apple ar putea oferi un prototip al acestei căști dezvoltatorilor, pentru ca aceștia să creeze jocuri și aplicații.

Ochelarii de realitate augmentată vor fi mai mici și mai ușori. Spre deosebire de cască, aceștia ar fi gândiți să fie purtați pe perioade mai mari de timp.

Lentilele ochelarilor vor afișa o tentă mai întunecată atunci când realizează anumite operațiuni, pentru a indica celor din jur că purtătorul este ocupat.

Ambele dispozitive vor folosi un nou sistem 3D, care se pare că se va regăsi și pe tableta iPad Pro pe care Apple o va lansa anul viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
realitate augmentata