Primul smartphone pliabil Google ar putea fi lansat anul viitor

Primul smartphone pliabil Google ar putea fi lansat anul viitor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 mai 2022

Google a amânat, din nou, lansarea pe piață a primului său smartphone pliabil, care trebuia, inițial să fie lansat anul trecut, susțin mai multe surse din piață.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Atât publicația coreeană The Elec, cât și analistul Ross Young, bazați pe surse anonime diferite, spun că Google ar fi decis, din nou, amânarea primului smartphone pliabil al companiei.

Inițial, acesta trebuia să intre pe piață în 2021. A fost, însă, amânat pentru 2022. Acum, a fost amândat, din nou, pentru 2023. Sursele citate spun că o lansare este posibilă în primăvara anului viitor.

Google Maps aniversează 15 ani de Street View cu mai multe noutăți CITEȘTE ȘI Google Maps aniversează 15 ani de Street View cu mai multe noutăți

Ambele surse spun doar că telefonul un este gata, fără a înainta un motiv concret pentru o amânare atât de îndelungată.

În fond, este doar un smartphone pliabil pe care Samsung, Huawei și alții l-au dezvoltat fără prea mare dificultate, nu este un nou tip de produs, care să fie realizat pentru prima oară.

Greutatea cu care Google își dezvoltă smartphone-ul pliabil poate sugera, încă o dată, că gigantul american încă nu se pricepe să dezvolte telefoane, iar numeroasele probleme pe care le-au avut smartphone-urile Pixel sugerează același lucru.

Tot din surse anonime se știe că Google a experimentat cu două formate pliabile, unul care folosește sistemul de pliere orizontală de la Galaxy Z Fold și altul care se pliază vertical, precum Galaxy Z Flip - din nou, nicio inovație specială, care să justifice doi ani de întârziere în producție.

viewscnt
Afla mai multe despre
smartphone pliabil
google