Qualitance își întărește echipa managerială

Qualitance își întărește echipa managerială

Cristian Anghel

Profit.ro
Profit.ro
scris 28 iul 2021

Conducerea Qualitance, firmă internațională de inovație, tehnologie și inteligență artificială, fondată în România, l-a numit pe Cristian Anghel în funcția de Managing Director.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cristian Anghel are o experiență de 18 ani în domeniul tehnologiei informației, desfășurată în companii cu activitate în România, Franța și Canada. Anterior Qualitance, Cristian Anghel a activat timp de 11 ani în Pentalog, companie franceză de tehnologie, în calitate de Delivery Center Manager. De asemenea, parcursul profesional al lui Cristian Anghel include Redline Communications, companie multinațională canadiană de telecomunicații în care și-a adus contribuția timp de 8 ani. 

Ministrul Claudiu Năsui este primul invitat al emisiunii Ora de Profit.Ro de la Prima TV CITEȘTE ȘI Ministrul Claudiu Năsui este primul invitat al emisiunii Ora de Profit.Ro de la Prima TV

De 18 ani, Cristian Anghel își desfășoară în paralel și activitatea de predare, în prezent, fiind conferențiar universitar la Facultatea de Electronică și Telecomunicații, Catedra de Telecomunicatii, din cadrul Universității Politehnica din București. 

Qualitance este o companie internațională de tehnologie și inovație care creează produse și business-uri digitale pentru organizații globale și startup-uri.

Compania a fost înființată în 2007 și are aproximativ 200 de angajați în birourile din București, San Francisco, New York și Sydney. Printre clienții Qualitance, se numără brand-uri precum Ford, Virgin, IKEA, Deutsche Telekom, Johnson & Johnson și News Corp.

viewscnt
Afla mai multe despre
qualitance
cristian anghel