Samsung a confirmat, dintr-o eroare, data de lansare pentru Galaxy S23

Samsung a confirmat, dintr-o eroare, data de lansare pentru Galaxy S23
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 ian 2023

Data de lansare următoarei serii flagship, Galaxy S23, a fost publicată în urma unei greșeli pe unul din site-urile companiei coreene.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Versiunea columbiană a site-ului oficial Samsung a publicat afișul de anunțare a evenimentului de lansare pentru seria Galaxy S23, deși compania coreeană încă nu a făcut un anunț oficial în acest sens.

Afișul, care conținea și o imagine cu sistemul foto compus din trei camere al unuia din modelele viitoarei seriei, menționa data de 1 februarie pentru lansarea oficială.

Apple ar fi renunțat la un nou iPhone SE CITEȘTE ȘI Apple ar fi renunțat la un nou iPhone SE

Realizând eroarea, administratorii site-ului au scos afișul în cauză la scurt timp după publicare.

Data de 1 februarie se potrivește zvonurilor anterioare, care vorbeau de lansarea seriei Galaxy S23 la începutul lunii februarie, într-un eveniment Unpacked ce va avea loc în San Francisco.

Anul trecut, seria Galaxy S22 a fost prezentat pe 9 februarie.

Din informațiile neoficiale de până acum, Samsung va renunța să mai folosească propriul chipset și se va baza exclusiv pe Snapdragon 8 Gen 2 pentru viitoarea serie de smartphone-uri.

Covid-19: China a ridicat carantina obligatorie pentru călătorii din străinătate CITEȘTE ȘI Covid-19: China a ridicat carantina obligatorie pentru călătorii din străinătate

Dacă zvonurile se confirmă, versiunea de top a seriei ar trebui să aibă în centrul sistemului foto o cameră de 200MP, despre care Samsung spune că va oferi mai multe detalii imaginilor realizate.

După această eroare, poate fi o chestiune de zile până când Samsung va anunța oficial data în care va prezenta oficial seria de smartphone-uri Galaxy S23.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy s23