Samsung a lansat One UI 5 „open beta”

Samsung a lansat One UI 5 „open beta”
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 aug 2022

O versiune finală de test a interfeței One UI 5 pentru smartphone-urile Galaxy S22 a fost lansată de Samsung în mai multe țări, semn că nu mai este mult până va fi distribuit Android 13.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Smartphone-urile Galaxy S22 din Coreea de Sud, Statele Unite și Germania au început să primească update-ul la interfața One UI 5, varianta open beta, care poate fi testat de orice utilizator interesat.

Venită cu doar câteva zile înainte de evenimentul Galaxy Unpacked, lansarea este importantă deoarece sugerează că Samsung se află pe ultima sută de metri înainte să lanseze update-ul bazat pe Android 13 pentru cele mai noi flagship-uri ale companiei.

Apple Pay va funcționa și în alte browsere pe lângă Safari CITEȘTE ȘI Apple Pay va funcționa și în alte browsere pe lângă Safari

Conform istoricului Samsung, acum este o chestiune de doar câteva săptămâni până producătorul coreean va începe să livreze Android 13 cu interfața One UI 5 pentru smartphone-ului Galaxy S22.

La fel ca Android 13, One UI 5 este un update minor, care aduce o serie de schimbări în ceea ce privește notificările, personalizarea interfeței, accesibilitatea și securitatea.

Vor exista 16 teme coloristice, bazate pe culorile care compun imaginea de fundal, pe care utilizatorul le va putea alege pentru personalizarea interfeței. Acestora li se adaugă alte 12 opțiuni privind culorile pentru elementele ecranului principal.

One UI 5 va include schimbările aduse de Android 13 notificărilor, în sensul că, acum, aplicațiile vor avea nevoie de acceptul utilizatorului înainte de a putea începe să emită notificări.

Samsung ar putea oferi mai multe informații despre acest update în cadrul evenimentului din 10 august unde își va lansa cele două noi smartphone-uri pliabile, noile smartwatch-uri și, posibil, alte produse.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
android
one ui 5
smartphone