Samsung lansează un update de soft pentru a rezolva problema legată de imaginea roșiatică afișată de ecranul Galaxy S8

Samsung lansează un update de soft pentru a rezolva problema legată de imaginea roșiatică afișată de ecranul Galaxy S8
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 25 apr 2017

Samsung lansează, săptămâna aceasta, un update de soft pentru noul său vârf de gamă, Galaxy S8, lansat luna trecută. Update-ul, solicitat de utilizatori neobișnuit de repede de la lansarea telefonului, are rolul de a remedia un defect de calibrare a culorilor, care face ca imaginile afișate de S8 fie roșiatice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

“Samsung a decis să lanseze un update de soft, care va oferi utilizatorilor o opțiune îmbunătățită de modificare a setărilor legate de culoare”, au declarat reprezentanții companiei, citați de AFP.

În Europa, telefonul Galaxy S8 va dsponibil din 28 aprilie. Mulți utilizatori sud-coreeni, la care telefoanele Galaxy S8 au ajuns deja, s-au plâns că ecranul noului Galaxy S8 are putea suferi de un defect de calibrare a culorilor, dat fiind că are o neobișnuită tentă roșiatică. Aceasta este cel mai vizibilă în aplicațiile cu fundal alb.

STUDIU Doar 3 din 10 companii folosesc social media pentru vânzări. Cele mai folosite platforme pentru social media marketing în România CITEȘTE ȘI STUDIU Doar 3 din 10 companii folosesc social media pentru vânzări. Cele mai folosite platforme pentru social media marketing în România

Inițial, Samsung le-a transmis utilizatorilor că problema poate fi rezolvată prin modificarea setărilor, dar se pare că, în acest scop, a fost nevoie și de un update de soft din partea companiei.

Lansat în această primăvară, noul vârf de gamă Samsung este deosebit de important pentru producătorul sud-coreean, fiind primul flagship lansat de companie după retragerea de pe piață, în toamna anului trecut, a modelului Note 7, din cauza riscului de explozie.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
s8
galaxy s8
telefon
smartphone
soft
update samsung
defect
note 7
ecran
display