Samsung și-ar putea prezenta noile smartphone-uri pliabile în iulie

Samsung și-ar putea prezenta noile smartphone-uri pliabile în iulie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 iun 2023

Un eveniment Unpacked, unde, cel mai probabil, Samsung va prezenta noi smartphone-uri portabile, a fost anunțat pentru luna iulie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Site-ul oficial Samsung a găzduit, pentru puțin timp, un comunicat de presă prin care anunța organizarea unui eveniment Unpacked pe finalul lunii iulie. Este posibil ca, la fel ca în alte ocazii, cei de la Samsung să se fi grăbit cu publicarea comunicatului, pentru că, între timp, acesta a dispărut.

Comunicatul, care conținea inclusiv citate ale oficialilor Samsung despre dispozitivele pliabile, nu oferea o dată exactă pentru organizarea evenimentului, dar spunea că acesta va avea loc în Seul - va fi pentru prima oară când acest eveniment va avea loc în capitala Coreei de Sud.

Elon Musk a renunțat oficial la șefia Twitter. Cine îl înlocuiește CITEȘTE ȘI Elon Musk a renunțat oficial la șefia Twitter. Cine îl înlocuiește

O informație care a circulat pe surse în urmă cu o lună susținea că evenimentul Unpacked din această vară va avea loc pe 26 iulie, ceea ce pare să se potrivească cu informațiile parțiale oferite în comunicat.

Se pare că Samsung a decis să devanseze evenimentul Unpacked de vară (după ce, anul trecut, acesta a avut loc în luna august) pentru a pune și mai mult timp între acest eveniment și lansarea noilor iPhone-uri din septembrie.

În cadrul acestui eveniment, producătorul coreean este așteptat să lanseze un model din seria Z Flip cu ecran mai mare și un Z Fold mai subțire decât versiunile anterioare.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone pliabil