Serviciile Apple se apropie de 1 miliard de abonamente

Serviciile Apple se apropie de 1 miliard de abonamente
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 feb 2023

Serviciile au fost „raza de soare” pentru Apple în ultimul trimestru, acestea crescând atât ca număr, cât și ca venituri generate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Serviciile Apple au trecut de 935 de milioane de abonamente, anunță compania americană însumând toate serviciile sale, printre care se numără iCloud, Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade și Apple Pay.

Acestea au generat 20,8 miliarde de dolari pentru Apple, ceea ce reprezintă o creștere de 6% de la cele 19,5 miliarde de dolari din aceeași perioadă a anului anterior.

Primul iPad pliabil ar putea fi lansat anul viitor CITEȘTE ȘI Primul iPad pliabil ar putea fi lansat anul viitor

Apple nu discută performanța individuală a serviciilor pe care le vinde, însă, de data aceasta, a spus că serviciile de cloud și plăți au obținut venituri record.

Totodată, fără să ofere date concrete, Apple spune că abonamentele vândute prin App Store au crescut cu un procent compus din două cifre.

Într-un trimestru în care Apple și-a ratat ținta de venituri din cauza problemelor ce au ținut de lanțul de aprovizionare și producție, serviciile au reușit să păstreze optimismul investitorilor.

În același trimestru, Apple a depășit pragul de 2 miliarde de dispozitive active, numărând aici toate produsele hardware ale companiei, de la iPhone și iPad la Mac și Apple Watch.

viewscnt
Afla mai multe despre
servicii
apple
abonamente
venituri