Și Orange scumpește abonamente

Și Orange scumpește abonamente
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 dec 2022

Orange România, liderul pieței locale de telecom, a început să îi notifice pe clienți că serviciile companiei se vor scumpi, începând cu luna decembrie și chiar noiembrie pentru unii clienți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clienții Orange au fost anunțați că urmează să fie modificate unilateral contractele pentru serviciile de furnizare.

Breșă de securitate indicată pentru WhatsApp, care ar fi expus numerele de telefon a 360 de milioane de utilizatori din 108 țări. Reacția companiei CITEȘTE ȘI Breșă de securitate indicată pentru WhatsApp, care ar fi expus numerele de telefon a 360 de milioane de utilizatori din 108 țări. Reacția companiei

Majorarea tarifelor este justificată de necesitatea acesteia „pentru a asigura o calitate ridicată a serviciilor” pe care le oferă „în contextul creșterii constante a costurilor de furnizare a serviciilor mobile și fixe”.

Compania mai spune că prețul abonamentului se va scumpi cu sume între 1 și 1,19 euro, conform Economica.net. În cazul clienților care vor să primească factura în fomat fizic, vor trebui să plătească 1 euro suplimentar.

INFOGRAFICE Industria locală de software va înregistra un nou record. UiPath a depășit IBM în România CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE Industria locală de software va înregistra un nou record. UiPath a depășit IBM în România

Și ceilalți operatori de pe piață au anunțat măsuri similare. Telekom România și-a notificat clienții persoane juridice că va crește prețul abonamentelor cu până la 4 euro începând din luna octombrie. Iar Vodafone a anunțat recent că abonamentele se vor majora de la 1 ianuarie 2023 pentru acei clienți cărora nu li s-au scumpit subscripțiile în primul val, din luna septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
orange
abonament