Smartphone-ul pliabil Google ar putea fi semnificativ mai ieftin decât concurența

Smartphone-ul pliabil Google ar putea fi semnificativ mai ieftin decât concurența
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 ian 2022

Viitorul smartphone pliabil de la Google ar urma să fie mai ieftin cu câteva sute de dolari decât Galaxy Z Fold3 și, în consecință, ar putea forța scăderea prețurilor unei game destul de exclusive de produse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe măsură ce lansarea oficială a primului smartphone pliabil dezvoltat de Google se apropie, se întețesc și informațiile despre acesta apărute pe surse. Acum, a venit rândul prețului de vânzare să fie aflat, tot pe surse.

Astfel, se vehiculează că Google a fixat deja prețul de vânzare al device-ului, acesta urmând să intre pe piață la 1.400 de dolari.

Google pregătește lansarea unui Chromecast ieftin CITEȘTE ȘI Google pregătește lansarea unui Chromecast ieftin

Deși un preț mare, comparativ cu smartphone-urile obișnuite, viitorul smartphone pliabil Google va fi mai ieftin cu 400 de dolari decât Galaxy Z Fold3, de la Samsung.

Diferența de preț față de Fold3, reprezentant al unei serii care, practic, se confundă cu însăși piața telefoanelor pliabile, este una mare și ar putea determina, eventual, și alți producători, inclusiv Samsung, să aducă prețurile la un nivel mai normal.

Nu este încă foarte clar cum se va numi acest dispozitiv. Până acum cele mai vehiculate variante sunt Pixel Fold și Pixel Notebook.

Lansarea pe piață este așteptată să aibă loc cândva anul acesta. Mai întâi dispozitivul va fi lansat în SUA, urmând ca lansarea internațională să aibă loc spre finele anului.

viewscnt
Afla mai multe despre
smartphone
pixel
google