Sony lansează o nouă pereche de căști wireless

Sony lansează o nouă pereche de căști wireless
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 mai 2022

LinkBuds S este cel mai nou produs din seria de căști wireless Sony, o pereche de căști care oferă numeroase facilități, dar la un preț pe măsură.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sony a prezentat LinkBuds S, o nouă pereche de căști wireless (disponibile în alb, negru și bej), care folosesc formatul deja tradițional, făcut celebru de AirPods-urile de la Apple.

Noile căști au atât funcție de estompare a zgomotului, cât și un mod în care, din contră, este facilitată auzirea zgomotului ambiental, pentru a se putea comunica fără a se da jos căștile.

Apple testează dispozitive pliabile cu E Ink CITEȘTE ȘI Apple testează dispozitive pliabile cu E Ink

Nu lipsește suportul pentru codecul proprietar LDAC Bluetooth, care facilitează conexiuni wireless de până la 990 kbps la 32 bit/96 kHz.

LinkBuds S pot începe să redea muzica imediat ce sunt puse în urechi, fie prin reluarea listei de melodii ascultate ultima oară în cadrul unui serviciu de streaming, fie prin redarea unor sunete relaxante din natură.

La fel ca alte căști Sony, LinkBuds S au ceea ce producătorul japonez numește „adaptive sound control” - o funcție care îi permite utilizatorului să regleze manual raportul dintre sunetul ambiental și nivelul de estompare a zgomotului.

Noile căști, care au certificare IPX4 pentru rezistență la apă, vor oferi o autonomie de 6 ore cu estomparea zgomotului activată și 20 de oră fără.

Căștile LinkBuds S vor fi disponibile din 20 mai și vor costa 200 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
căști
wireless