StageMe.Live, startup româno-german de soluții de live streaming pentru eCommerce, țintește atragerea a 160.000 de euro

StageMe.Live, startup româno-german de soluții de live streaming pentru eCommerce, țintește atragerea a 160.000 de euro

Christian Wilhelm Roth, CEO StageMe.Live

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 sep 2021

Startup-ul româno-german StageMe.Live, dezvoltatorul soluției de video live streaming pentru eCommerce, începe prima rundă de finanțare. Compania țintește atragerea unei investiții de 160.000 de euro, echivalentul a 10% din companie, StageMe.Live fiind evaluată pre-money la 1,6 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Planurile din e-commerce-ul românesc, noile reguli pregătite de autorități în domeniu și cum pot fi atrași mai mulți clienți sunt doar o parte dintre temele care vor fi prezentate la Videoconferința Profit E-commerce, organizată cu sprijinul Philip Morris România, ING, Telekom România, Altex și programată pentru 30 septembrie.

Videoconferința va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV, detalii fiind disponibile AICI

Runda de finanțare vizează investitorii interesați de tehnologie și, în mod specific, de startup-uri tech din domenii cu potențial de creștere în viitorul imediat.

StageMe.Live are la bază experiența a 5 antreprenori care dezvoltă și comercializează produse software de 15 ani.

Gala premiilor Primetime Emmy - „The Crown” a primit șapte trofee. LISTA completă a câștigătorilor CITEȘTE ȘI Gala premiilor Primetime Emmy - „The Crown” a primit șapte trofee. LISTA completă a câștigătorilor

Christian Roth, antreprenor născut în Germania, din familie de români, cu background în finance și legal, este CEO-ul și inițiatorul proiectului, alături de Andrei Buze, CTO în cadrul proiectului, antreprenor și programator, și Mihai Motocu, COO și serial entrepreneur.

Din echipă fac parte și Sandu Băbășan, strategic advisor la StageMe.Live, CEO al companiei Blugento, și Marius Roman, antreprenor, de profesie avocat, cu expertiză în drept financiar, tranzacții M&A și tehnologie, care s-a alăturat proiectului ca business advisor.

Runda de finanțare va permite dezvoltarea soluției de video live streaming, adăugarea de noi facilități, în funcție de cererea de pe piață și de nevoile clienților, scopul principal fiind creșterea venitului recurent pentru a atrage o rundă viitoare de investiții, proiecțiile luând în calcul 500 de clienți activi în primul an.

Runda de finanțare este susținută de mai mulți investitori privați, Lead Investor fiind Florin M. Pop, membru al grupului de investitori Transylvania Angels Network.

Activele fondurior de pensii private obligatorii, în creștere CITEȘTE ȘI Activele fondurior de pensii private obligatorii, în creștere

Pentru început, soluția va fi destinată magazinelor online din România și din regiunea DACH (Germania, Austria și Elveția vorbitoare de limbă germană), urmând ca, ulterior, StageMe.Live să își extindă prezența și în alte țări din Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
stageme.live
ecommerce
live streaming