Statul și-a înlocuit toți reprezentanții în CA al Telekom România

Statul și-a înlocuit toți reprezentanții în CA al Telekom România
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 16 feb 2017

Statul și-a înlocuit reprezentanții în Consiliul de administrație al Telekom România, trimițând, prin intermediul Ministerului Comunicațiilor, alte patru persoane, au declarat pentru Profit.ro surse oficiale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, în noul CA au fost nominalizați Ciprian Boloș, Alin Marius, Dragoș Vlad și Raluca Purecel.

Boloș este director de strategie la Poșta Română și responsabil de crearea Fondului de investiții suveran, pregătit de Guvern.

Până în prezent, reprezentanții statului, trimiși de Guvernul Cioloș, erau Anca Georgescu, Bogdan Voicu și Florin Furdui.

Telekom suspendă activitatea retailerului online ClickShop.ro, de la 15 februarie. Vânzările electroIT vor continua pe germanos.ro CITEȘTE ȘI Telekom suspendă activitatea retailerului online ClickShop.ro, de la 15 februarie. Vânzările electroIT vor continua pe germanos.ro

Statul român deține o participație de 45,99% din Telekom Romania.

Telekom Romania este brandul sub care acționează, din septembrie 2014, foștii operatori Romtelecom și COsmote și furnizează servicii de telecomunicații fixe și mobile pentru aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Brandul Telekom aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial în industria telecomunicațiilor, cu peste 156 milioane de clienți pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe și peste 18 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2015).

Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 225.000 de angajați la nivel mondial.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom
ca