TELUS International Romania are o nouă conducere

TELUS International Romania are o nouă conducere

Corina Tiu

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mar 2023

TELUS International, cu sediul în Canada, care proiectează, construiește și furnizează soluții digitale, a numit-o pe Corina Tiu în funcția de Vicepreședinte de Operațiuni pentru România, rol din care va superviza operațiunile locale ale companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Corina Tiu face parte din echipa TELUS International începând din anul 2019, perioadă în care a coordonat 10 clienți ai companiei din funcția de Director de Operațiuni. Înainte de a se alătura TELUS International, Corina a ocupat diferite roluri, construind o carieră de peste 15 ani în sectoarele BPO (Business Process Outsourcing) și SSC (Shared Service Center), inclusiv în industriile auto, finanțe și turism.

Ryanair a anunțat cu cât și de când va scumpi biletele de avion: Nu sunt suficiente locuri disponibile CITEȘTE ȘI Ryanair a anunțat cu cât și de când va scumpi biletele de avion: Nu sunt suficiente locuri disponibile

Corina Tiu a preluat conducerea companiei de la Dave Lowther, fostul Vicepreședinte de Operațiuni pentru România, care a avansat în rolul de Vicepreședinte pentru Integrare și Suport Operațiuni în Europa. Atât Corina Tiu, cât și Dave Lowther îi vor raporta în continuare Kristinei Ivanova, Vicepreședinte Regional de Operațiuni pentru TELUS International Europe.

Cu aproximativ 75.000 de angajați în întreaga lume, TELUS International are operațiuni în 30 de țări și oferă suport în peste 50 de limbi, colaborând cu peste 650 de clienți din industrii cu o creștere accelerată.

TELUS International operează în România de 15 ani și recrutează în fiecare an pentru birourile din București, Craiova și Brașov, cu opțiuni de a lucra în regim de telemuncă.

viewscnt
Afla mai multe despre
telus international romania
corina tiu