TikTok lansează o funcție prin care pot fi postate mai multe imagini

TikTok lansează o funcție prin care pot fi postate mai multe imagini
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 oct 2022

După ce a fost copiat de numeroase alte platforme sociale, a venit și rândul TikTok să copieze de la alții, iar cea mai nouă facilitate a aplicației chineze va fi familiară utilizatorilor Instagram.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

TikTok lansează opțiunea postării mai multor imagini în cadrul unei singure postări. Imaginile sunt adăugate într-un carusel cu navigare orizontală, care arată și se comportă la fel ca cel disponibil de mulți ani pe Instagram.

Numit Photo Mode, acesta dă voie utilizatorilor să adauge descrieri de până la 2.200 de caractere. În plus, utilizatorii pot adăuga și muzică, opțiune la care cei de la Instagram nu s-au gândit până acum.

Facebook va oferi utilizatorilor mai mult control asupra conținutului pe care-l văd în feed CITEȘTE ȘI Facebook va oferi utilizatorilor mai mult control asupra conținutului pe care-l văd în feed

Noile carusele cu imagini vor apărea în secțiunea „For You” la un loc cu clipurile video afișate aici. Asta ar putea să stârnească puțină confuzie la început pentru utilizatorii obișnuiți să deruleze doar vertical.

Până acum, puținii utilizatori care au deja acces la Photo Mode, au folosit opțiunea pentru a reposta meme-uri vechi și a recicla postări care sunt populare pe Instagram.

Pentru TikTok însă, Photo Mode este un nou format în care, la un moment dat, va putea posta reclame.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
imagini
instagram